№ 740-р Розпорядження міського голови «Про впровадження у комунальних підприємствах та установах Дрогобицької міської ради Системи електронного документообігу (СЕД) »

06.12.2023 4385

№ 740-р Розпорядження міського голови «Про впровадження у комунальних  підприємствах та установах  Дрогобицької міської ради  Системи електронного документообігу (СЕД) »

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 05.12.2023 №740-р

Про впровадження у комунальних
підприємствах та установах
Дрогобицької міської ради
Системи електронного документообігу (СЕД)

З метою автоматизації процесів створення, відправлення, передавання, одержання, оброблення, використання, зберігання документів та контролю за їх виконанням у Дрогобицькій міській раді, відповідно до Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг», розпорядження начальника Львівської обласної військової адміністрації від 28.03.2023 № 179/0/5-23ВА, керуючись пп. 20 ч.4 ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Впровадити систему електронного документообігу (СЕД) та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet у комунальних підприємствах та установах Дрогобицької міської ради з 1 січня 2024 року.
2. Керівникам комунальних підприємств та установ міської ради:
2.1. Здійснювати листування з Львівською ОВА, Львівською обласною радою, Дрогобицькою РВА та іншими користувачами використовуючи систему електронного документообігу (СЕД) та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet виключно через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ) з 1 січня 2024 року.
2.2. Призначити відповідальних осіб по роботі в системі електронного документообігу (СЕД) та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet.
3. Начальнику управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Н.Даців та начальнику загального відділу Н.Бермес до 29 грудня 2023 організувати навчання з питання роботи в системі електронного документообігу.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти керуючого справами виконкому В.Вовківа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту