№ 75 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку водопостачання”

17.03.2020 1078

№ 75 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення розміру внесків  за обслуговування та заміну вузлів  комерційного обліку водопостачання”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.03.2020 №75

Про встановлення розміру внесків
за обслуговування та заміну вузлів
комерційного обліку водопостачання

Розглянувши клопотання КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради від 06.02.2020р. № 156, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22 червня 2017р. №2119-VIII, «Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та /або гарячого водопостачання», затвердженої Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №129, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Встановити розмір внесків за обслуговування, заміну вузлів комерційного обліку водопостачання в будинках м. Дрогобич згідно з додатком №1.
2. Виконавцю послуги з централізованого водопостачання та водовідведення (КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради) забезпечити справляння внесків на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку водопостачання.
3. Дане рішення набуває чинності з дня опублікування.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Р. Шагалу.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту