№ 75 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень на складання протоколу про адміністративні правопорушення ”

16.03.2021 1399

№ 75 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень на складання протоколу про адміністративні правопорушення ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 № 75

Про надання повноважень
на складання протоколу про
адміністративні правопорушення

З метою підвищення ефективності виявлення порушень законодавства у сфері водопостачання та водовідведення та своєчасного вжиття заходів, відповідно до ст. 13 Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”, ст. 254, пункту 2 частини 1 статті 255, Кодексу України про адміністративне правопорушення з метою забезпечення притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що порушують правила користування енергією, водою чи газом (ст. 103-1 КУпАП), що порушують вимоги щодо комерційного обліку теплової енергії, гарячої та питної води (ст. 103-3 КУпАП), керуючись пп.4 п.в ч. 1 ст. 38 Закону України “про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Уповноважити посадових осіб комунального підприємства “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області – начальника служби збуту, двох інженерів служби збуту, двадцяти чотирьох контролерів служби збуту та шістьох техніків підприємства – складати протоколи про адміністративні правопорушення на осіб, що порушують правила користування водою, передбачені ст. 103-1 КУпАП та вимоги щодо комерційного обліку питної води (ст. 103-3 КУпАП).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту