№ 759 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на укладення та продовження договорів оренди нежитлових приміщень з АТ «Укрпошта»”

04.11.2021 2637

№ 759 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на укладення  та продовження договорів оренди  нежитлових приміщень з АТ «Укрпошта»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 04.11.2021 року № 759

Про надання дозволу на укладення
та продовження договорів оренди
нежитлових приміщень з АТ «Укрпошта»

Розглянувши звернення директора Львівської дирекції АТ «Укрпошта» та начальника управління соціального захисту населення, з метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги соціальну значимість безперебійної діяльності відділень АТ «Укрпошта» на території Дрогобицької міської територіальної громади, враховуючи рішення сесії Дрогобицької міської ради № 758 від 04.11.2021, рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 16 від 28.10.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій інвестицій (протокол № 34 від 02.11.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1.Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та надати дозвіл на укладення договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: с. Болехівці, вул. Шкільна, 19, площею 21,4 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади для розміщення відділень поштового зв»язку.
2.Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та надати дозвіл на укладення договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: с. Брониця, вул. Самбірська, 6, площею 55,6 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади для розміщення відділень поштового зв»язку .
3.Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та надати дозвіл на укладення договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: с. Нижні Гаї, вул. Галицька, 14, площею 30,8 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади для розміщення відділень поштового зв»язку.
4.Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду та надати дозвіл на укладення договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: с. Новошичі, вул. Шевченка, 131, площею 38,0 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади для розміщення відділення поштового зв»язку.
5.Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду та надати дозвіл на укладення договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4, площею 46,0 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади для розміщення відділення поштового зв»язку.
6. Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають передачі в оренду та надати дозвіл на укладення договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: с. Снятинка, вул. Зелена, 9, площею 52,0 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади для розміщення відділень поштового зв»язку.
7. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 35, площею 27,3 м. кв.
8. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 43, площею 54,3 м. кв.
9. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 17, площею 130,0 м. кв.
10. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 109, площею 59,3 м. кв.
11. Встановити для АТ «Укрпошта» орендну плату за користування нежитловими приміщеннями з розрахунку річної орендної ставки 1% від експертної вартості оцінки приміщень терміном на 2 роки.
12. Пункти 1,2,3,4,5,6 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 715 від 21.10.2021 р. «Про включення в перелік першого типу об»єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону» визнати такими, що втратили чинність.
13. У разі виникнення розбіжностей між площами, зазначеними у даному рішенні та площами, зазначеними у технічній документації, виготовленій сертифікованим суб’єктом, що здійснює технічну інвентаризацію нерухомості, остаточними вважаються дані, зазначені в технічній документації.
14. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Дрогобицької міської ради та балансоутримувачам, на балансі яких перебувають нежитлові приміщення.
15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту