№ 759-р Розпорядження міського голови “Про створення комісії з передачі нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3 на баланс управління майна громади”

12.10.2021 2749

№ 759-р Розпорядження міського голови “Про створення комісії з  передачі нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3 на баланс управління майна громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 12.10.2021 №759-р

Про створення комісії з
передачі нежитлової будівлі за адресою:
с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3
на баланс управління майна громади

На виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 09.09.2021 № 605 «Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3», керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Створити комісію з передачі нежитлової будівлі площею 43,3 м. кв. за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3 з балансу управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради у складі:
-Свідовської М.В. – в.о. начальника управління майна громади виконачих органів Дрогобицької міської ради, голови комісії;
-Вологіна Ю.Ю. – головного спеціаліста відділу оренди та приватизації комунального майна, секретаря комісії.
Членів комісії:
-Яцишин О.Є. – начальника відділу оренди та приватизації комунального майна управління майна громади;
-Швацького А. О. – начальника управління правового забезпечення;
-Брикси О.С. – начальника відділу роботи з культурно-освітніми установами управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
2.Комісії (Свідовська М. В.) :
2.1.Прийняти в управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлову будівлю площею 43,3 м. кв. за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3 та поставити на баланс управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
2.2.Подати на затвердження міському голові акт приймання – передачі нежитлової будівлі площею 43,3 м. кв. за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3.
3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту