№ 761 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону для продажу нежитлових приміщень”

04.11.2021 2605

№ 761 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження звітів про незалежну оцінку  об’єктів комунальної власності Дрогобицької  міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону  для продажу нежитлових приміщень”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 04.11.2021 року № 761

Про затвердження звітів про незалежну оцінку
об’єктів комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади
та про проведення електронного аукціону
для продажу нежитлових приміщень

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протокол № 11 від 25.10.2021 р), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 16 від 28.10.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 34 від 02.11.2021 р.), розглянувши звіти та висновки про вартість майна, рецензії на висновки про вартість майна, керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Затвердити звіти про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону згідно з додатком № 1.
2. Провести електронний аукціон без умов щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 349,7 м. кв.
2.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 349,7 м. кв.
у розмірі 554 624 грн. (п»ятсот п»ятдесят чотири тисячі шістсот двадцять чотири гривні) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
2.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 349,7 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 5 546, 24 грн. (п»ять тисяч п»ятсот сорок шість тисяч двадцять чотири гривні).
3. Провести електронний аукціон без умов щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв.
3.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв. у розмірі 436 000 грн. (чотириста тридцять шість тисяч гривень) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
3.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 4 360,00 грн. (чотири тисячі триста шістдесят гривень).
4. Провести електронний аукціон без умов щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83, площею 19,9 м. кв.
4.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83, площею 19,9 м. кв. у розмірі 90 400 грн. (дев»яносто тисяч чотириста гривень) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
4.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83, площею 19,9 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 904 грн. (дев»ятсот чотири гривні).
5. У разі непродажу об’єктів комунальної власності, вказаних у п. 2, п. 3, п. 4 даного рішення на аукціоні за ціною не нижче стартової, п.п. 2, 2.1., 2.2., 3, 3.1., 3.2., 4,4.1.,4.2 даного рішення вважати такими, що втратили чинність.
6. Затвердити умови продажу об»єктів комунальної власності, вказаних у п. п. 2, 3, 4 даного рішення згідно додатків № 2, №3, № 4.
7. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади шляхом аукціону відповідно до чинного законодавства України.
8. Доручити в.о. начальника управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська) затвердити висновки про вартість майна, тексти інформаційних повідомлень про продаж на електронному аукціоні об‘єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади за адресами: м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 349,7 м. кв., м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв., м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83, площею 19,9 м. кв. та уповноважити підписати договори купівлі-продажу нежитлових приміщень за адресами: м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 349,7 м. кв., м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв., м. Дрогобич, вул. Грушевського, 83, площею 19,9 м. кв.
9. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Секретар міської ради О.Каракевич

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту