№ 77 Розпорядження міського голови “Про використання е-черги ЦНАП та порталу державних послуг iGOV.org.ua.“

08.02.2018 392

№ 77 Розпорядження міського голови “Про використання е-черги ЦНАП  та порталу державних послуг iGOV.org.ua.“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 8 лютого 2018 р. № 77-р

Про використання е-черги ЦНАП
та порталу державних послуг iGOV.org.ua.

Розглянувши службову записку начальника відділу-центру надання адміністративних послуг від 07.02.2018 № 653, на підставі Регламенту центру надання адміністративних послуг, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради №203 від 17.10.2013, з метою покращення ефективності використання закупленого обладнання по зчитуванню біометричних даних при прийомі документів на біометричні паспорти та запровадженням в ЦНАП автоматизованої системи керування чергою, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Запровадити автоматизовану систему керування чергою через термінал, який встановлено в приміщенні ЦНАП, при отриманні адміністративних послуг в т.ч. по наданню послуг по виготовленню паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у виді ГО-карти.
2. Синхронізувати прийом суб’єктів звернення, які попередньо записалися на прийом через портал державних послуг і(ЮУ.ог§.иа. та через електронну чергу центру надання адміністративних послуг.
3. Встановити термін очікування суб’єкта звернення адміністратором до 15 хвилин, при неявці відвідувача номер черги анульовується.
4. Начальнику відділу-центру надання адміністративних послуг (О.Тішиній) забезпечити надання адміністративних послуг громадянам, які використали для запису на прийом е-чергу ІДНАП та портал державних послуг іООУ.ог§.иа.
5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету В. Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту