№ 77 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про обмеження режиму роботи закладів торгівлі у м. Дрогобичі на час карантину ”

17.03.2020 1307

№ 77 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про обмеження режиму роботи закладів  торгівлі у м. Дрогобичі на час карантину ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.03.2020 №77

Про обмеження режиму роботи закладів
торгівлі у м. Дрогобичі на час карантину

З метою вжиття протиепідемічних заходів реагування на поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019 – nCoV та з урахуванням протоколу № 7 від 15.03.2020 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та рішення протоколу № 5 від 11.03.2020 року позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Обмежити режим роботи закладів торгівлі у м. Дрогобичі в нічний час з 22.00 год. до 8.00 год., крім аптек, автозаправних станцій та супермаркетів.
2. Дрогобицькому ВП ГУ НП у Львівській області (М. Луговий) вжити заходів щодо дотримання керівниками закладів торгівлі встановленого режиму роботи відповідно до даного рішення.
3. Дане рішення вступає в дію з моменту підписання та до закінчення терміну карантину.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на керівників закладів торгівлі та Дрогобицький ВП ГУ НП у Львівській області (М.Луговий).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту