№ 78 Розпорядження міського голови “Про уточнення списків дітей евакуйованих із зони Чернобильської АЕС та дітей учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС”

26.04.1991 458

№ 78 Розпорядження міського голови “Про уточнення списків дітей евакуйованих із зони Чернобильської АЕС та дітей учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 26 квітня 1991 року № 78
м. Дрогобич

Про уточнення списків дітей
евакуйованих із зони
Чернобильської АЕСта дітей
учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

З метою поліпшення і впорядкування торговельного обслугову­вання учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та членів їх сімей зобов’язати:

1. Завідуючого відділом охорони здоров’я Петрика М.Г. з залученням зав. дитячою поліклінікою Власова С.В., зав. дорослою поліклінікою Свіжинського Й.В., зав. відділом соціального забез­печення Молокус М.І. до 29.04.91р. уточнити списки дітей еваку­йованих із зони Чорнобильської АЕС та дітей учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС віком 14-16 років.

Списки осіб, яким надаються пільги в торговельному обслу­говуванні, переглядати щорічно станом на 1 січня і затверджувати у міськвиконкомі.

Списки дітей учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та евакуйованих із зони Чорнобильської АЕС складати на підс­таві обслідування експертними медичними комісіями і за списками відділу охорони здоров’я Облвиконкому.

Доповнення списків проводити на початку кожного кварталу.

2. Начальнику управління торгівлі міськвиконкому Дутко М.І. обслуговування вищезгаданого контингенту проводити тільки по списках Облздороввідділу в спеціалізованих магазинах згідно Додатку № 1.

Видача всіх товарів реєструється в спеціалізованих картках обліку відпущених товарів, де відмічається дата продажу, кіль­кість відпущених товарів. За одержані товари споживач розписуєть­ся в обліковій карточці.

3. Керівництво торговельної організації несе персональну відповідальність за організацію обслуговування вказаного контингенту.

Голова Дрогобицької міської
Ради народних депутатів,
голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту