№ 78 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про виділення сектору для поховання померлих осіб мусульманського віросповідання на міському кладовищі на вул.П.Орлика в м.Дрогобич Львівської області”

16.03.2021 1406

№ 78 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про виділення сектору для поховання  померлих осіб мусульманського  віросповідання на міському кладовищі на вул.П.Орлика в м.Дрогобич Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 №78

Про виділення сектору для поховання
померлих осіб мусульманського
віросповідання на міському кладовищі на
вул.П.Орлика в м.Дрогобич Львівської області

З метою створення рівних умов для поховання померлих незалежно від їх раси, кольору шкіри, політичних та релігійних переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак, керуючись ч. 3 ст. 23 Закону України «Про поховання та похоронну справу», п.2.9. «Порядку утримання кладовищ та інших місць поховань» затвердженого наказом Держжитлокомунгоспу України 19.11.2003 №193, «Положення про ритуальну службу та утримання кладовищ у місті Дрогобичі», ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Виділити окремий сектор площею 1369 м2 для поховання померлих осіб мусульманського віросповідання на міському кладовищі на вул.П.Орлика в м.Дрогобич Львівської області.
2.Ритуальній службі в м. Дрогобичі – КП «Служба муніципального управління» ДМР (В.Суда), здійснювати поховання померлих осіб мусульманського віросповідання на виділеному секторі з дотриманням Закону України «Про поховання та похоронну справу», «Порядку утримання кладовищ та інших місць поховань керуючись» та «Положення про ритуальну службу та утримання кладовищ у місті Дрогобичі».
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту