№ 8 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про впорядкування торгівлі на вул. Ш. Алейхема у місті Дрогобичі”

24.01.2017 573

№ 8 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про впорядкування торгівлі на  вул. Ш. Алейхема у місті Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.01.2017 №8

Про впорядкування торгівлі на
вул. Ш. Алейхема у місті Дрогобичі

З метою впорядкування торгівлі у місті Дрогобичі, розглянувши лист КП «Дрогобицький ринок» від 10.01.2017 р. № 6, на підставі п.5 ст.16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою і утримання територій м. Дрогобича, затверджених рішенням міської ради від 25.10.2013 № 1151, керуючись пп.8 п. а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Закріпити за КП «Дрогобицький ринок» територію вулиці Ш. Алейхема із планом – схемою (додається).
2. Надати дозвіл КП «Дрогобицький ринок» укласти тимчасові договори «Про надання місць для торгівлі на вул. Ш. Алейхема та надання послуг ринку».
3. Зобов’язати КП «Дрогобицький ринок» (В. Білоган):
3.1. Прибирати територію зазначену в п. 2 даного рішення.
3.2. Здійснювати збір за оренду торгового місця та послуги ринку відповідно до затверджених тарифів КП «Дрогобицький ринок» із суб´єктами господарювання, які здійснюватимуть торгівлю на територіях зазначених у п. 2 даного рішення.
3.3. Забезпечити дотримання санітарного законодавства та Правил торгівлі на ринках міста Дрогобича.
3.4. Забезпечити наявність в угодах між адміністрацією ринку та підприємцями покладання відповідальності за дотримання санітарно-епідеміологічних, ветеринарно-санітарних правил та правил охорони праці на ринку на орендарів торгових місць.
3.5. Забезпечити контроль за дотриманням санітарних та ветеринарних правил орендарями при проведенні торгівлі на ринку.
3.6. У договорі оренди торгового місця та надання послуг ринку в умовах, які передбачають розірвання даного договору з ініціативи ринку, передбачити, що причиною розірвання даного договору є здійснення торгівельної діяльності без сплати єдиного податку та наявність нелегальної робочої сили.
4. Орендарям торгових місць:
4.1. Дотримуватись правил торгівлі на ринку.
4.2. Дотримуватись санітарно-епідеміологічних та ветеринарно-санітарних правил на ринку.
4.3. Дотримуватись заборони торгувати алкогольними напоями та тютюновими виробами на території ринку.
4.4. Дотримуватись заборони торгувати товарами іноземного виробництва без належних документів.
4.5. Установити на робочому місці продавця табличку із зазначенням його прізвища, імені та по батькові, номера свідоцтва про державну реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності та назви органу, що здійснив цю реєстрацію, прізвища, імені, по батькові його продавця, а також розмістити копію свідоцтва про сплату єдиного податку та копія ліцензії у разі здійснення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню.
4.6. Мати при собі: документи про сплату послуг ринку; належним чином оформлену особисту медичну книжку в разі продажу продовольчих товарів (для суб’єктів підприємницької діяльності); копії документів, що підтверджують якість та безпеку продукції та товарів; у разі реалізації тропічних плодів – копії документів, що підтверджують їх походження та проходження фітосанітарного контролю; висновок лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку в разі продажу продуктів тваринного і рослинного походження. У разі використання торговельного місця на умовах оренди в продавця повинна бути копія угоди з адміністрацією ринку про оренду, а на умовах суборенди – копія такої угоди із суб’єктом підприємницької діяльності (орендодавцем).
5. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 № 26 «Про впорядкування торгівлі на вул. Ш. Алейхема у місті Дрогобичі» вважати таким, що втратило чинність.
6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на суб´єктів підприємницької діяльності та КП «Дрогобицький ринок» (В. Білоган).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту