№ 802 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Парковій”

25.11.2021 2724

№ 802 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок на вул. Парковій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.11.2021 року № 802

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок на вул. Парковій

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 33 від 12.11.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Гонсевич Мар’яні Володимирівні, прож. смт. Меденичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 14).
1.2. Хмелярському Сергію Олександровичу, прож. м. Кам’янка – Бузька, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 37).
2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту