№ 81 Розпорядження міського голови “Про створення робочої групи щодо реалізації акції «Відповідальність починається з мене»“

15.02.2018 310

№ 81 Розпорядження міського голови “Про створення робочої групи щодо  реалізації акції «Відповідальність  починається з мене»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 15 лютого 2018 р.№ 81-р

Про створення робочої групи щодо
реалізації акції «Відповідальність
починається з мене»

З метою належної ^ організації та проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене», на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 29.12.2015 № 74 «Про затвердження Програми «Відповідальність починається з мене» на 2016 – 2018 роки, керуючись п. 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити робочу групу у складі:
– Начальника відділу – служби у справах дітей.
– Головного спеціаліста з питань торгівельної діяльності відділу економіки (І.Гром).
– Начальника відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту.
– Головного спеціаліста відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту.
– Начальника сектору – відділення Дрогобицького відділу поліції головного управління Національної поліції у Львівській області.
– Начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
– Директора Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.
– Завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
2. Створити на інтернет – порталі Дрогобицької міської ради рубрику «Відповідальність починається з мене».
3. Групі щоквартально протягом 2018 року подавати інформаційні матеріали для наповнення рубрики «Відповідальність починається з мене» на електронну адресу то1осИуш2т@икг.пеі.
4. Відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (О.Пашко) подавати інформацію на електронну адресу прес-служби Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту