№ 81 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Кіндратіва О.Є. з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради ”

18.04.2019 394

№ 81 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Кіндратіва О.Є. з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.04.2019 № 81

Про зняття гр. Кіндратіва О.Є.
з квартирного обліку у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмове звернення управління праці та соціального
захисту населення Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 05.04.2019 № 5), керуючись п.п. 19, 26 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Кіндратіва Олега Євгеновича, 1974 року народження, інваліда війни 2 групи, інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Перебуває на квартирному обліку у відповідності до рішення міськвиконкому від 24.05.2016 № 120. Одночасно включений в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, як інвалід війни 2 групи згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 13.12.2016 № 305.
Проживає у благоустроєній квартирі № 37 в житловому будинку № 7/4 на вул. Є. Коновальця, три кімнати житловою площею 36,4 кв. м. На цій площі проживає шість осіб: заявник, дружина заявника Кіндратів О.Р., дочка Кіндратів Н.О., син Кіндратів В.О., дочка Кіндратів Н.О. та мати заявника Кіндратів О.Р.
Згідно з інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно сім’я заявника в кількості 3-х осіб, а саме: Кіндратів О.Є. – заявник, Кіндратів О.Р. – дружина, Кіндратів В.О. – син, гр. стала власником квартири № 53 в житловому будинку № 7/4 на вул. Євгена Коновальця в місті Дрогобич житловою площею 49,0 кв. м, загальною площею 79,7 кв. м.
Право власності на цю квартиру виникло на підставі договору купівлі-продажу квартири, серія та номер: 267, виданого 16.03.2019 року.
Підстава: Поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали підстави
для надання іншого житлового приміщення,
пп. 1 статті 40 Житлового кодексу України.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту