№ 815-р Розпорядження міського голови “Про видалення зелених насаджень”

05.11.2021 2807

№ 815-р Розпорядження міського голови “Про видалення зелених насаджень”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 05.11.2021 №815-р

Про видалення зелених насаджень

Розглянувши звернення мешканців міста про надання дозволу на видалення зелених насаджень, враховуючи «Порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», затверджений постановою Кабінету Міністрів України № 1045 від 1 серпня 2006 р., «Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах України», затверджені наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України № 105 від 10.04.2006 р., керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Дозволити ОСББ «Орлика 1» (І. Лукавський) видалити два дерева породи черешня та одне дерево породи липа на вул. П. Орлика, 1 у м. Дрогобич.
2.Дозволити закладу дошкільної освіти № 30 «Волошка» Дрогобицької міської ради Львівської області (М. Вовканич) видалити два дерева породи в’яз та одне дерево породи ясен на вул. П. Орлика, 8 у м. Дрогобич.
3.Дозволити ліцею № 1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради Львівської області (Л. Терлецька) видалити одне дерево породи граб та одне дерево породи ясен на вул. Чмоли, 9 у м. Дрогобич.
4.Видалені зелені насадження передати на зберігання, або як технологічну деревину, КП «СМУ» ДМР, оцінити і оприбуткувати на склад.
5.Організаціям та особам, яким надано дозвіл на видалення дерев:
5.1.Провести благоустрій з видалення коренів та з підсипки ґрунту.
5.2.Зрізані гілки дерев вивезти з місця проведення робіт в одноденний термін.
6.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому Володимир КОЦЮБА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту