№ 82 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про звільнення від сплати податку з будівель і земельного податку на 1991 рік”

22.03.1991 885

№ 82 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про звільнення від сплати податку з  будівель і земельного податку на  1991 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.03.1991 № 82
м. Дрогобич

Про звільнення від сплати податку з
будівель і земельного податку на
1991 рік

Розглянувши матеріальний стан окремих громадян міста Дрогобича, яким на протязі попередніх років надавались пільги по сплаті податку з будівель і земельного податку. Висновок державної податкової інспекції по м. Дрогобичу та заяву Деркача Йосипа Івановича про звільнення його від сплати податку з будівель і земельного податку, виконком міської Ради народних депутатів вирішив:
1. У відповідності з п. 8 положення “Про місцеві податки і збори” затвердженого Указом Президента II Верховної Ради Української РСР від 26.01.81 та враховуючи, що матеріальні умови вказаних громадян не змінились, зберегти на 1991 рік пільги по сплаті податку з власників будівель і земельного податку громадянам згідно додатку.
2. Звільнити, як виняток, від сплати податку з будівель і земельного податку на 1991 рік гр. Деркача Йосипа Івановича, проживаючого по вул. ***** в сумі 33 крб. 46 коп.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Керуючий справами виконкому Т.М. Шешурак

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту