№ 821 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми ” Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) комунального підприємства “Фермерське господарство “Тарком” Дрогобицької міської ради на 2021 р.””

07.12.2021 2769

№ 821 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми  ” Забезпечення функціонування  (фінансова підтримка) комунального підприємства “Фермерське господарство “Тарком”  Дрогобицької міської ради на 2021 р.””

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.12.2021 року № 821

Про затвердження Програми
” Забезпечення функціонування
(фінансова підтримка) комунального
підприємства “Фермерське господарство “Тарком”
Дрогобицької міської ради
на 2021 р.”

З метою стабілізації фінансового стану комунального підприємства “Фермерське господарство “Тарком” Дрогобицької міської ради, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 07.12.2021р. № 820 «Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ___________2021 р.), та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму «Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) комунального підприємства «КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на 2021р.» згідно з додатком.
2.Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217140 “Інші заходи у сфері сільського господарства” .
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту