№ 83-р Розпорядження міського голови “Про графік роботи працівників відділу-центру надання адміністративних послуг виконкому Дрогобицької міської ради та графік прийому громадян в Центрі надання адміністративних послуг м. Дрогобича”

03.02.2021 1855

№ 83-р Розпорядження міського голови “Про графік роботи працівників  відділу-центру надання адміністративних послуг виконкому Дрогобицької міської ради та графік прийому громадян в  Центрі надання адміністративних послуг  м. Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 03.02.2021 №83-р

Про графік роботи працівників
відділу-центру надання адміністративних
послуг виконкому Дрогобицької міської ради
та графік прийому громадян в
Центрі надання адміністративних послуг
м. Дрогобича

У відповідності до Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України від 03.11.2020 №943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021 №114 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича», відповідно до п.5.2. розділу V Колективного договору між працедавцем та трудовим колективом виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на 2019-2021 роки, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Встановити з 01.03.2021 графік роботи для працівників відділу-центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, та графік прийому громадян протягом тижня у Центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобича Львівська область, м. Дрогобич, пл.. Ринок, 1 згідно з додатком
2. Для забезпечення роботи Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича, як робочого органу, начальнику відділу-центру надання адміністративних послуг (О. Тішина), начальнику управління праці та соціального захисту населення (І Терлецький) щотижнево розробляти та затверджувати індивідуальні графіки роботи працівників зі збереженням норм робочих годин відповідно до чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту