№ 831 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік”

07.12.2021 3202

№ 831 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.12.2021 року № 831

Про затвердження Плану діяльності
з підготовки проектів регуляторних
актів на 2022 рік

З метою забезпечення здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, відповідно до ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 27 від 03.12.2021), керуючись ст. 25 та ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету на 2022 рік згідно з додатком 1 (додається).
2. Організаційному відділу (І.Кушнір) оприлюднити це рішення в часописі «Галицька зоря».
3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (З.Квасній) оприлюднити це рішення на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту