№ 837 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень”

07.12.2021 2759

№ 837 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності Дрогобицької  міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.12.2021 року № 837

Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної  власності Дрогобицької
міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу ( № 18 від 18.11.2021 року, № 19 від 02.12.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 328 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 328 кв. м. з відділом міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради терміном на 5 років.
1.1. Розрахунок орендної плати для відділу міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Внести зміни у п. 1.1. рішення сесії Дрогобицької міської ради № 610 від 09.09.2021 р. «Про включення в перелік другого типу об»єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди» та викласти у наступній редакції:
«Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 214,5 кв. м. з відділом міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, терміном на 5 років».
3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (спортивний зал) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, за адресою: м. Дрогобич, вул. Сахарова, 2А, площею 486,6 кв.м. та надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) за адресою: м. Дрогобич, вул. Сахарова, 2а, площею 486,6 кв. м. з громадською організацією «Спілка воїнів АТО/ООС «АРМА» терміном на 3 р. 8 міс.
3.1. Розрахунок погодинної орендної плати для громадської організації «Спілка воїнів АТО/ООС «АРМА» здійснювати відповідно до п. 7 Методики розрахунку орендної плати.
3.2. Встановити додаткову умову договору оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) забезпечення можливості проведення безкоштовних спортивних занять для учнів дитячої юнацької спортивної школи.
3.3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору погодинної оренди спортивного інвентаря, яке є комунальною власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Сахарова, 2а, з громадською організацією «Спілка воїнів АТО/ООС «АРМА» терміном на 3 р. 8 міс.
3.4. Розрахунок погодинної орендної плати для оренди спортивного інвентаря громадською організацією «Спілка воїнів АТО/ООС «АРМА» здійснювати відповідно до п. п. 7, 20 Методики розрахунку орендної плати.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради припинити договір оренди нежитлового приміщення за адресою: с. Добрівляни, вул. Л. Українки, 1, пл. 46,2 м. кв. з АТ «Укртелеком» у зв»язку з закінченням терміну дії договору оренди нежитлового приміщення і небажанням орендаря продовжувати договір на новий термін.
5. Зобов’язати орендарів, вказаних у п.п.1,2,3 даного рішення, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити оплату експертної оцінки, технічної документації та страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
6. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради/
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту