№ 84 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження акту приймання – передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність”

18.04.2019 396

№ 84 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження акту приймання – передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.04.2019№84

Про затвердження акту приймання –
передачі відомчого житлового фонду
у комунальну власність

Відповідно до Положення комісії про порядок передачі в комунальну власність відомчого житлового фонду, що перебував у повному господарському відданні або оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.04.2016 року №88, керуючись ст. 30, п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Дрогобицької міської ради від 19.02.2009 №825 «Про передачу в комунальну власність відомчих житлових будинків», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, в и р і ш и в:
1. Затвердити акти приймання – передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність від 16 квітня 2019 року за адресою м. Дрогобич, вул. Стадника, 4
2. Комунальному підприємству «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк) прийняти на утримання об’єкт житлового фонду згідно акту-приймання передачі.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту