№ 84-р Розпорядження міського голови “Про проведення процедур закупівлі/ спрощених закупівель товарів, робіт і послуг для виконавчого комітету Дрогобицької міської ради”

03.02.2021 1867

№ 84-р Розпорядження міського голови “Про проведення процедур закупівлі/ спрощених закупівель товарів,  робіт і послуг для виконавчого комітету  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 03.02.2021 №84-р

Про проведення процедур закупівлі/
спрощених закупівель товарів,
робіт і послуг для виконавчого комітету
Дрогобицької міської ради

З метою забезпечення організації та проведення процедур спрощених закупівель уповноваженою особою виконавчого комітету Дрогобицької міської ради відповідно до чинного законодавства, керуючись п.20, ч.4, ст.42 Закону України « Про місцеве самоврядування»:
1. Затвердити зразок Заявки на закупівлю товарів, робіт та послуг по спрощеній процедурі закупівлі згідно з додатком.
2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для проведення спрощених процедур закупівель (відповідно до річного плану закупівель на 2021 рік) завчасно надавати уповноваженій особі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Заявку на закупівлю товарів, робіт та послуг , погоджену з міським головою .
3. При поданні Заявки уповноваженій особі необхідно враховувати те, що тривалість проведення спрощеної процедури закупівлі становить не менше 20 робочих днів.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту