№ 842 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про погодження ТзОВ «Георозвідка» проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень”

07.12.2021 2756

№ 842 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про погодження ТзОВ «Георозвідка» проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.12.2021 року № 842

Про погодження ТзОВ «Георозвідка»
проведення сейсморозвідувальних робіт
3
D та геофізичних досліджень

Розглянувши клопотання ТзОВ «Георозвідка» про погодження проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень на території с. Нижні Гаї Дрогобицького району, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 31 від 26.10.2021р.) відповідно до статті 37 Кодексу України «Про надра», і відповідно до п. 34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Погодити ТзОВ «Георозвідка» (Ю. Мельничук) проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень з метою вивчення геологічної будови верхньої частини земної кори, для виявлення нових і деталізації вже існуючих родовищ нафти й газу згідно з планом робіт на 2021-2022 роки на території Летнянського родовища, с. Нижні Гаї, на підставі укладеного договору ТОВ «Експерт Петролеум Україна».
2. Всі роботи проводити з урахуванням законодавства про благоустрій.
3. Збитки, викликані виробничою необхідністю, своєчасно і в повному обсязі покривати з ТзОВ «Георозвідка» в порядку, встановленому законодвством.
4. Проведення робіт у зоні комунікацій погоджувати окремо з юридичними та фізичними особами – власниками цих комунікацій.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту