№ 85 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича” (плюс додаток)

21.04.2016 612

№ 85 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 21.04.2016 №85

 

Про створення постійно діючої комісії

з обстеження зелених насаджень на території

м. Дрогобича

 

З метою запобігання виникненню аварійних ситуацій, пов’язаних із падінням дерев, охорони, збереження та визначення доцільності обрізки, видалення зелених насаджень на території м. Дрогобича, утримання їх у належному санітарно-технічному стані, відповідно до ст. 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  Постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», керуючись пп. 7 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Створити постійно діючу комісію з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича.
  2. Затвердити:

2.1. Положення про постійно діючу комісію з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича, згідно з додатком 1.

2.2. Склад постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича, згідно з додатком 2.

  1. Відповідальність за виконання рішення покласти персонально на кожного із членів постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

 

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

 Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту