№ 86 Розпорядження міського голови “Про стан військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях на території м. Дрогобич у 2019 році та завдання на 2020 рік ”

31.01.2020 1332

№ 86 Розпорядження міського голови “Про стан військового обліку на  підприємствах, в установах,  організаціях на території   м. Дрогобич у 2019 році та  завдання на 2020 рік ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 31.01.2020 №86-р

Про стан військового обліку на
підприємствах, в установах,
організаціях на території
м. Дрогобич у 2019 році та
завдання на 2020 рік

З метою покращення ведення обліку призовників і військовозобов’язаних на території м. Дрогобич у 2020 році, відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», на виконання Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 №921 (далі – Постанова КМУ), керуючись розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації від 02.02.2019 № 2/1 «Про стан військового обліку на території Львівської області у 2018 році та завдання на 2019 рік», п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Інформацію про стан військового обліку на території м. Дрогобич за 2019 рік взяти до відома. (додається)
2. Затвердити заходи щодо організації та покращення стану військового обліку на території м. Дрогобич у 2020 році згідно з додатком.
3. Керівникам підприємств, установ, організацій міста незалежно від форм власності та підпорядкування:
3.1. Вжити відповідних заходів з виконання вимог чинного законодавства на підставі аналізу стану військового обліку призовників та військовозобов’язаних на підприємствах, установах і організаціях м. Дрогобич за підсумками роботи 2019 року.
3.2. Забезпечити функціонування системи військового обліку відповідно до визначених чинним законодавством повноважень.
3.3. З метою підготовки до перевірки стану військового обліку комісіями Львівської ОДА, Дрогобицько-Бориславського ОРВК здійснювати постійний контроль за наявністю повного комплекту нормативних документів, військово-облікової документації та дотриманням підлеглими працівниками правил військового обліку.
3.4. Інформувати Дрогобицько-Бориславський ОРВК про призначення, переміщення і звільнення працівників, які виконують обов’язки щодо ведення обліку призовників і військовозобов’язаних.
3.5. Забезпечити в повному обсязі виконання вимог Порядку затвердженого Постановою КМУ від 07.12.2016 № 921.
3.6. Перевіряти наявність у військовозобов’язаних і призовників, у разі прийняття на роботу, необхідних військово¬-облікових документів. Здійснювати прийняття на роботу військовозобов’язаних і призовників тільки після постановки їх на військовий облік у військовому комісаріаті за місцем реєстрації. Повідомляти Дрогобицько-Бориславський ОРВК щодо військовозобов’язаних і призовників, прийнятих на роботу або звільнених з роботи у 7-денний термін з моменту прийняття (звільнення).
3.7. Сприяти військовозобов’язаним у виконанні ними військового обов’язку в запасі (проходженні зборів, проходження служби у військовому резерві відповідно до вимог чинного законодавства). Вжити заходів щодо забезпечення оповіщення та своєчасного прибуття працюючих призовників і військовозобов’язаних за викликом Дрогобицько-Бориславського ОРВК для уточнення облікових даних, проходження медичної комісії, призову на строкову військову службу.
3.8. Окремим підприємствам, установам, організаціям, відповідно до плану Дрогобицько-Бориславського ОРВК забезпечити проведення перевірки стану військово-облікової роботи та бронювання військовозобов’язаних (при наявності), звірку карток ф. П-2 з обліковими даними військкомату, допускати до перевірки стану військового обліку на підприємствах (в разі потреби) працівників Дрогобицько-Бориславського ОРВК згідно з затвердженого графіку перевірок та звірок.
4. Головному спеціалісту з питань мобілізаційної, оборонної, режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Я.Янушевичу та начальнику відділу кадрів Н.Паращак взаємодіяти з Дрогобицько-Бориславським ОРВК та:
4.1. Забезпечити надання методичної допомоги з питань ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних та контроль за станом цієї роботи на підприємствах, в установах і організаціях.
4.2. Довести до відома керівників підприємств, установ, організацій м.Дрогобич завдання та затверджені плани перевірок і звірок.
4.3. З метою підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення обліку призовників і військовозобов’язаних забезпечити прибуття спеціалістів відділу на заняття до Дрогобицько-Бориславського ОРВК відповідно до плану проведення занять військкомату на 2020 рік.
4.4. Провести методичні заняття з відповідальними за ведення військового обліку на підприємствах, установах, організаціях міста щодо організації обліку призовників та військовозобов’язаних згідно річного плану роботи відділу.
6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту