№ 86 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Гирича В.В. з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”

16.03.2021 1433

№ 86 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Гирича В.В. з квартирного обліку у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 №86

Про зняття гр. Гирича В.В.
з квартирного обліку у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмове звернення управління праці та соціального
захисту населення Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.03.2021 № 3), керуючись п.п. 19, 26 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Гирича Василя Васильовича, 1962 року народження, особу з інвалідністю 2 групи, інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням міськвиконкому від 21.06.2018 № 145. Одночасно включений в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, під № 11.
Склад сім’ї заявника – дві особи: Гирич В.В. – заявник, Гирич Н.О. – дружина заявника.
Згідно з інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно заявник є власником квартири № 3 в житловому будинку № 30 на вул. Будівельна в місті Дрогобич, яка складається з трьох кімнат житловою площею 41,7 кв. м, загальною площею 55,0 кв. м.
Право власності на цю квартиру виникло на підставі договору купівлі-продажу квартири, серія та номер: 1041, виданого 17.12.2020 року.
Квартира придбана за кошти грошової компенсації, виплаченої заявнику за належне для отримання його сім’єю жиле приміщення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».
Підстава: підпункт 7 пункту 26 «Правил обліку громадян, які потребують
поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в
Україні», отримання грошової компенсації відповідно до
Постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року
№ 719.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту