№ 87 Розпорядження міського голови “Про організацію проведення відбору кандидатів з числа цивільної молоді для вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства Оборони України на 2020 навчальний рік”

31.01.2020 947

№ 87 Розпорядження міського голови “Про організацію проведення відбору  кандидатів з числа цивільної молоді  для вступу у вищі військові навчальні  заклади Міністерства Оборони України  на 2020 навчальний  рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 31.01.2020 № 87-р

Про організацію проведення відбору
кандидатів з числа цивільної молоді
для вступу у вищі військові навчальні
заклади Міністерства Оборони України
на 2020 навчальний рік

Відповідно до вимог Інструкції про організацію та проведення військово – професійної орієнтації молоді та прийому до вищих військових військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів, затвердженої наказом Міністерства оборони України від 05.06.2014 №360, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 26.06.2014 за №704/25481, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити план заходів щодо проведення відбору кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства Оборони України на 2020 навчальний рік згідно з додатком №1.
2. Начальнику відділу освіти виконавчих органів міської ради П.Шев’яку, директорам навчальних закладів:
2.1. Докласти максимум зусиль з виконання заходів щодо проведення відбору кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства Оборони України в 2020 році відповідно до завдання-розрахунку згідно з додатком № 2.
2.1. Зобов’язати викладачів навчальних закладів приділяти постійну увагу у відборі та підготовці юнаків до вступу у вищі військові заклади Міністерства Оборони України в 2020 році.
3. Військовому комісару Дрогобицько-Бориславського об’єднаного військового комісаріату, полковнику Лисаку М.В. організувати проведення роз’яснювальної роботи серед випускників середніх навчальних закладів щодо підготовки та відбору кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства Оборони України.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту