№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження складу наглядової ради з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій при виконкомі Дрогобицької міської ради” (плюс додаток)

21.04.2016 633

№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження складу наглядової ради з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій при виконкомі Дрогобицької міської ради” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  21.04.2016 №87
Про затвердження складу наглядової ради з питань 
розподілу і утримання житла в гуртожитках та
використання гуртожитків і прибудинкових територій
при виконкомі Дрогобицької міської ради

З метою впорядкування роботи наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій при виконкомі Дрогобицької міської ради, у зв’язку з приведенням її складу у відповідність до розподілу обов’язків між заступниками міського голови та беручи до уваги лист Об’єднання профспілок Львівщини від 17.11.2015 № 05-10/414  щодо включення в склад наглядової ради  голови міської організації профспілки працівників освіти і науки України, відповідно до ст.ст. 22, 24 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», Положення про наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2009 № 428, керуючись пп. 1,2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

1.Затвердити наглядову раду з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій при виконкомі Дрогобицької міської ради ( надалі – Наглядова рада) у складі згідно додатку № 1.

  1. Наглядовій раді керуватись у своїй роботі Положенням про наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій (надалі – Положення), затвердженим п. 1 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.06.2009 № 164 «Про затвердження Положення про наглядову раду з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій».
  2. Наглядовій раді на першому засіданні обрати голову, заступника і секретаря Наглядової ради у порядку визначеному Положенням.
  3. Вважати такими, що втратили чинність п. 2 та додаток № 2 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.06.2009 № 164 «Про затвердження Положення про наглядову раду з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій».
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту