№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу громадянам міста на право зайняття індивідуальною трудовою діяльністю, реєстрацію Статутів малих підприємств, кооперативів”

22.03.1991 918

№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу громадянам міста на право зайняття індивідуальною трудовою діяльністю, реєстрацію Статутів малих підприємств, кооперативів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.03.1991 № 87
м. Дрогобич

Про надання дозволу громадянам
міста на право зайняття індивідуальною
трудовою діяльністю, реєстрацію Статутів
малих підприємств, кооперативів

Розглянувши заяви громадян про видачу дозволу на право зайняття індивідуальною трудовою діяльністю, подані Статути і протоколи на утворення малих підприємств та кооперативів, на виконання Законів “Про індивідуальну трудову діяльність”, “Про державне підприємство / об’єднання/, “Про кооперацію в СРСР”, постанови Ради Міністрів УРСР від 22.09.90р. №I78 виконком міської ради народних депутатів вирішив:
1. Дозволити займатися індивідуальною трудовою діяльністю громадянам міста згідно додатку.
2. Зареєструвати у виконкомі Статут науково-виробничого мало підприємства “Політехніка”, основні напрямки діяльності якого визначені у статті 2 даного Статуту.
Розташувати по вул. І.Франка, 1.
3. Зареєструвати у виконкомі Статут малого підприємства “Оріон” по виконанню робіт по замовленнях населення на будівництво житлових будинків, дач і інших приміщень, ремонт квартир та надання інших послуг; по виконанню робіт по замовленнях “Засновника”; іншиих підприємств та організацій по будівництву об’єктів різного призначення, ремонту побутових приміщень, контор та інших робіт.
Розташувати по вул. Колонова, 20.
4. Зареструвати у виконкомі Статут малого підприємства “Інікомстарт”, завдання якого визначені в розділі 2 даного Статуту.
Розташувати по вул. Самбірська, 100/51.
5. Зареєструвати у виконком і Статут Дрогобицького регіонально медичного центру “Імпульс”, завдання якого визначені в розділі 2 даного Статуту.
Розташувати по вул. Бориславська, 8.
6. Зареєструвати у виконкомі Статут гаражно-стояночного кооперативу “Двигун”, основним завданням якого являється організація належного зберігання автомашин та мотоциклів, які належать громадянам на правах особистої власності, а також проведення з членами кооперативу виховної і профілактичної роботи направленних на ліквідацію дорожно-транспортних пригод, покращенню експлуатації транспортних засобів та надання їм необхідної та посильної допомоги в ремонті і обслуговуванні.
Розташувати по вул. П.Орлика, 11.
7. Зареєструвати у виконкомі Статут Дрогобицького філіалу “Фенікс”, завдання якого визначені в розділі 2 даного Статуту.
Розташувати по вул. Фабрична 61/8
8. Зареєструвати у виконкомі Статут комерційного центру “Бескід”, завдання якого визначені в розділі 2 даного Статуту.
Розташувати по вул. Ів.Франка ,19.
9. Переєструвати у виконкомі кооператив “Монтажник”, як самостійну організацію /зареєстрований рішенням виконкому від 15.12.90р. №312/.
10. Встановити для кооперативів, малих підприємств, платежі в бюджет згідно діючого законодавства СРСР.
11. Фінансовому відділу видати громадянам, яким дозволено займатися індивідуальною трудовою діяльністю, патенти або реєстраційні посвідчення.
12. Контроль за роботою кооперативів та осіб, які займаються індивідуальною трудовою діяльністю, покласти на фінансовий відділ міськвиконкому, комісію по індивідуальній трудовій діяльності та державну податкову інспекцію по м. Дрогобичу.

Голова міської Ради народних 
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Керуючий справами виконкому Т.М. Шешурак

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту