№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження прейскуранта цін на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради”

09.04.2020 831

№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження прейскуранта цін  на платні послуги, що надаються  комунальним некомерційним підприємством  «Дрогобицька міська дитяча лікарня»  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 09.04.2020 №87

Про затвердження прейскуранта цін
на платні послуги, що надаються
комунальним некомерційним підприємством
«Дрогобицька міська дитяча лікарня»
Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання головного лікаря КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР від 01.04.2020 р. № 141, відповідно до ст.18 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 р. № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», постанови КМУ від 06.11.1997 р. № 1238, Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради, враховуючи Методику розрахунку вартості послуги з медичного обслуговування, затверджену постановою КМУ від 27.12.2017 р. №1075, з метою встановлення тарифів в економічно обґрунтованому розмірі на ринку реалізації медичних послуг та підвищення рівня якості медичного обслуговування населення, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити прейскурант цін на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради, згідно з додатком.
2. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради О. Стебельська:
2.1.Довести прейскурант цін на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради, до відома населення шляхом розміщення на інформаційних стендах лікарні.
2.2.Організацію надання платних послуг здійснювати відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконкому В.Коцюба.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту