№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Чайки І.С. з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”

16.03.2021 1397

№ 87 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття гр. Чайки І.С. з квартирного обліку у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 № 87

Про зняття гр. Чайки І.С.
з квартирного обліку у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмове звернення Самбірської квартирно-експлуатаційної частини (району) Міністерства оборони України, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.03.2021 № 3), керуючись п.п. 19, 26 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Чайку Івана Степановича, 1961 року народження, ветерана військової служби, звільненого з військової служби у запас за станом здоров’я згідно з наказом командира військової частини А1108 від 31.12.2004 № 273.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням міськвиконкому від 21.04.2005 № 93 в окремому списку військовослужбовців, звільнених в запас, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, під № 25.
Склад сім’ї заявника – чотири особи: Чайка І.С. – заявник, Чайка О.Д. – дружина заявника, 1966 року народження, Чайка І.І. – син заявника, 1992 року народження, Чайка Л.І. – дочка заявника, 1994 року народження.
Згідно з інформацією Самбірської квартирно-експлуатаційної частини (району) Міністерства оборони України заявнику відповідно до Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 № 728, виплачено грошову компенсацію за належне для отримання його сім’єю жиле приміщення.
Підстава: підпункт 1-1 статті 40 Житлового кодексу Української РСР,
одноразове одержання громадянами за їх бажанням від органів
державної влади або органів місцевого самоврядування
грошової компенсації за належне їм для отримання жиле
приміщення.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту