№ 879 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради “

22.12.2021 2909

№ 879 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника  департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.12.2021 року № 879

Про передачу функцій замовника
департаменту міського господарства
Дрогобицької міської ради

З метою завершення робіт з реконструкції мереж вуличного освітлення та реконструкції огорожі кладовища Дрогобицької міської територіальної громади, розпочаті у 2020 році Нижньогаївською сільською радою, робіт з реконструкції мереж вуличного освітлення Дрогобицької міської територіальної громади, розпочаті у 2020 році Верхньогаївською сільською радою, передачі доступу до майданчиків, на яких було розпочато ці закупівлі, в межах функцій органу місцевого самоврядування, у зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою України, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Львівської області» від 12 червня 2020 року № 718-р, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ________________ №____), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від __________ № ____ ), керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Департаменту міського господарства (Р. Пошивак ) прийняти:
1.1.Функції замовника Нижньогаївської сільської ради з завершення реалізації робочого проекту «Реконструкція огорожі кладовища с. Нижні Гаї Дрогобицького району Львівської області».
1.2. Функції замовника Нижньогаївської сільської ради з завершення реалізації робочого проекту «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вулицях Шкільній, Молодіжній, Зарічній в селі Нижні Гаї, Дрогобицького району, Львівської області».
1.3. Функції замовника Верхньогаївської сільської ради з завершення реалізації робочого проекту «Реконструкція мереж вуличного освітлення вулиць Т.Шевченка, Садова, Шкільна, Залізнична, Гайова, Л.Українки, Лісова в селі Верхні Гаї Дрогобицького району Львівської області».
2.Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак) внести зміни в договори підряду щодо зміни Замовника у закупівлях, вжити всі необхідні заходи для завершення, прийняття та фінансування робіт, вказаних в пункті 1.
3. Забезпечити коригування, виведення залишків, проведення експертизи, затвердження проектно-кошторисної документації, визначення підрядної організації в разі необхідності на об’єкти, зазначений у пункті 1.
4.Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту