№ 88 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”

16.03.2021 1405

№ 88 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову  в зарахуванні на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 № 88

Про зарахування громадян та відмову
в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.03.2021 № 3), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Легкого Олега Ігоровича, 1989 року народження, який працює на ПрАТ «Стрийська швейна фабрика «СТРІТЕКС» на посаді головного енергетика. Проживає у благоустроєній квартирі № 1 в житловому відомчому будинку ПАТ «НПК-Галичина» № 443/5 на вул. Стрийська в м. Дрогобич. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 34,6 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб, а саме: сім’я заявника в кількості 3-х осіб: Легкий О.І. – заявник, Легка Б.О. – дочка заявника, 2014 року народження, Легкий В.О. – син заявника, 2019 року народження, та мати заявника Легка Г.В. і сестра заявника Легка Р.І.
Місце проживання дружини заявника Легкої М.В. зареєстровано за адресою: вул. Зелена, 11, село Вільшаник, Самбірський район.
На квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради зарахувати заявника та двоє його дітей, місце проживання яких зареєстровано в місті Дрогобич на вул. Стрийська, 443/5, кв. 1.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у заявника та членів його сім’ї відсутнє.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Дейнеку Ольгу Володимирівну, 1986 року народження, яка працює у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича» на посаді артистки драми з 2007 року. Проживає у гуртожитку на вул. Грушевського, 54б, кімн. 34 в м. Дрогобич. Склад сім’ї заявниці – 2 особи: Дейнека О.В. – заявниця, Герилів Є.Р. – дочка заявниці, 2017 року народження.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці та членів її сім’ї відсутнє.
Підстава: Проживання в гуртожитку,
пп. 6 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.3. Гр. Гериліва Ростислава Ігоровича, 1988 року народження, який працює у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича» на посаді артиста-вокаліста з 2014 року. Проживає у гуртожитку на вул. Грушевського, 54б, кімн. 37 в м. Дрогобич. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявника відсутнє.
Підстава: Проживання в гуртожитку,
пп. 6 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.4. Гр. Вовка Юрія Ярославовича, 1983 року народження, який працює у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка на посаді доцента кафедри економіки та менеджменту з 2013 року. Проживає як піднаймач у гр. Підкуймухи Г.А. на вул. Мазепи,20, кв. 2 в м. Дрогобич. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявника відсутнє.
Підстава: Проживання за договором піднайму,
пп. 4 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.5. Гр. Боженського Андрія Васильовича, 1986 року народження, який працює у комунальному закладі Львівської обласної ради Дрогобицькому музичному фаховому коледжі ім. В. Барвінського на посаді заступника директора з виховної роботи з 2020 року. Проживає у гуртожитку на вул. Грушевського, 54б, кімн. 17 в м. Дрогобич. Склад сім’ї заявника – 3 особи: Боженський А.В. – заявник, Боженська А.Я. – дружина заявника, 1989 року народження, Боженський О.А. – син заявника, 2016 року народження.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявника та членів його сім’ї відсутнє.
Підстава: Проживання в гуртожитку,
пп. 6 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Романів Галині Ярославівні, 1982 року народження, яка працює у ТОВ «ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ ГРУП» на посаді старшого кухара. Проживає у приватизованій квартирі № 8 в житловому будинку № 45 на вул. 22 Січня в м. Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 15,6 кв. м. На цій площі проживає 6 осіб, а саме: сім’я заявниці в кількості 5-ти осіб: Романів Г.Я. – заявниця, Романів І.Д. – чоловік заявниці, 1976 року народження, Романів Р.І. – син заявниці, 2004 року народження, Романів А.І. – дочка заявниці, 2008 року народження, Романів Н.І. – син заявниці, 2016 року народження, та мати заявниці Вагіла М.Ю.
Квартира знаходиться у приватній спільній частковій власності заявниці (2/4 частки – 7,8 кв. м), матері заявниці Вагіли М.Ю. (1/4) та сина заявниці Романіва Р.І. (1/4 частки – 3,9 кв. м).
Чоловік заявниці Романів І.Д. володіє 2/3 частини (29,66 кв. м) приватизованої квартири № 27 в житловому будинку № 82 на вул. Самбірська, яка складається з трьох кімнат житловою площею 44,5 кв. м.
В загальному сім’я заявниці володіє 41,36 кв. м житлової площі, що становить 8,27 кв. м на одну особу
Підстава: Відсутність вимог пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які
потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових
приміщень в Україні” щодо відсутності мінімального розміру
житлової площі.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту