№ 882 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження «Положення про відділ з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Дрогобицької міської ради»”

22.12.2021 2889

№ 882 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження «Положення про відділ з питань запобігання та  виявлення корупції виконавчого комітету Дрогобицької міської ради»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.12.2021 року № 882

Про затвердження «Положення
про відділ з питань запобігання та
виявлення корупції виконавчого комітету
Дрогобицької міської ради»

Відповідно до рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності» від 22.12.2021р. № 960, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № _________від ____________), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити «Положення про відділ з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Дрогобицької міської ради» (додається).
2.Вважати таким, що втратив чинність п.1 рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження Положень» від 15.08.2019р №1885.
3.Дане Рішення вступає в дію в момент вступу в дію Рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності» від 22.12.2021р. № 960.
Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин)

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту