№ 883 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок”

22.12.2021 2953

№ 883 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.12.2021 року № 883

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
по інвентаризації земельних ділянок

Розглянувши службову записку Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Чава) про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рішення Львівської обласної ради від 13 липня 2021 року №154 «Про затвердження переліків населених пунктів та територій у межах фінансування у 2021 році Регіональної програми розвитку містобудівного кадастру та просторового планування на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішення Львівської обласної ради від 18.02.2021 №59», керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини:
1.1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Чава), на земельну ділянку орієнтовною площею 1971 кв. м. на вул. Солоний Ставок, 23, у м. Дрогобич, для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини (Пам’ятки архітектури національного значення дерев’яної церкви Св. Юра 1678 р., ох. №377).
1.2. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Чава), на земельну ділянку орієнтовною площею 1275 кв. м. на вул. Зварицькій, 7, у м. Дрогобич, для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини (Дерев’яної церкви Воздвиження Чесного Хреста 1663 р., ох. №378).

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту