№ 9 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб на першочергове одержання житла, затвердження списків черговиків за місцем праці ”

23.01.2020 683

№ 9 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  включення в список осіб на першочергове  одержання житла, затвердження списків черговиків за місцем праці  ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 23.01.2020 № 9

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб на першочергове
одержання житла, затвердження списків черговиків
за місцем праці

Розглянувши письмові звернення громадян, 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 10.01.2020 № 1), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Рудому Володимиру Ярославовичу, *** року народження, особі з інвалідністю внаслідок війни 3 групи з числа учасників бойових дій в зоні АТО. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № ** в житловому будинку №*** на вул. Самбірська в місті Дрогобич, яка складається з трьох кімнат житловою площею 40,8 кв. м. На цій площі проживає чотири особи: заявник, батько заявника Рудий Я.Т., мати Руда Є.І. та сестра Руда Л.Я.
Квартира знаходиться у приватній спільній сумісній власності заявника Рудого В.Я., батька заявника Рудого Я.Т., матері заявника Рудої Є.І., брата заявника Рудого І.Я. та сестри заявника Рудої Л.Я.
Підстава: Відсутність вимог пункту 13 “Правил обліку громадян, які
потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових
приміщень в Україні”.
2. Включити в окремий список учасників бойових дій в зоні проведення АТО, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, гр. Білинського Ігоря Євгенійовича, *** року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО відповідно до посвідчення серії АА № 478982 від 19.12.2017 року.
Заявник перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради відповідно до рішення міськвиконкому від 27.03.2008 № 86 в загальній черзі під № 2090 та в списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, під № 615 як сім’я, яка виховує дитину-інваліда з дитинства.
Проживає у приватизованій квартирі № 166 в житловому будинку № 108 на вул. Самбірська в місті Дрогобич, яка складається з двох кімнат житловою площею 28,8 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявника в кількості 4-х осіб: Білинський І.Є. – заявник, Білинська Н.А. – дружина заявника, Білинська Р.І. – дочка, Білинський Н.І. – син.
Квартира належить на праві приватної спільної часткової власності заявнику Білинському І.Є. та дружині заявника Білинській Н.А.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 105 днів.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії
їх соціального захисту”.
3. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО відповідно до наданих заявниками документами станом на 10.01.2020 року згідно з додатком.
4. Затвердити списки черговиків 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій станом на 01.01.2020 року:
– загальний список в кількості 59 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, в кількості 24 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, в кількості 1 особи (список додається).
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту