№ 91 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році” (плюс додаток)

21.04.2016 535

№ 91 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 21.04.2016 № 91

Про чергові призови громадян України на

строкову військову службу у 2016 році

 

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”,  на виконання Указу Президента України від 29.03.2016 №122/2016 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році”, керуючись п.1 ст.36 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради  вирішив:

  1. Військовому комісару Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату В.Попову провести заходи з підготовки та проведення весняного призову у квітні – червні, осіннього – у вересні – листопаді цього року згідно з додатком №1.
  2. Утворити спільну призовну комісію у складі згідно до розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації.
  3. Затвердити графік роботи призовної комісії згідно до розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації.
  4. Начальникові відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради А.Шевкеничу:

4.1. Виділити необхідний медичний персонал для проведення медичного огляду призовників на призовній дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату з 01.04.2016 до 30.06.2016 р. та з 15.08.2016  по  30.11.2016.

4.2. Надати необхідну допомогу в проведенні безкоштовних медичних обстежень призовників у терміни з 01.04.2016  по 30.06.2016, та з 15.08.16 по 30.11.16.

4.3. Зобов’язати у періоди призовів 2016 року на базі лікувальних закладів міста всім призовникам, за направленням військового комісаріату, провести безкоштовно: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, серологічний аналіз крові на: антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), антиген до вірусу гепатиту “В” (HBsAg), антитіла до вірусу гепатиту “С” (anti-HCV), реакція мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном (RW), флюорографічне обстеження органів грудної клітки, профілактичні щеплення у відповідності з календарем профілактичних щеплень, електрокардіографічне дослідження та визначити групу крові та резус-належність.

  1. Керівникам підприємств та установ виділити по одному працівникові для роботи на призовній дільниці, на визначений період, із збереженням за ними середніх місячних заробітних плат і місця роботи згідно з додатком №2.
  2. Начальникові Дрогобицького ВПГУНП у Львівській
    області М.Карапаті:

6.1. Утворити оперативні групи  для розшуку, затримання і доставки на призовну дільницю призовників, які ухиляються від явки на призовну дільницю відповідно до п.3 ст.38 Закону України від 04.04.2006 “Про військовий обов’язок і військову службу”.

6.2. Для забезпечення охорони громадського порядку під час відправок призовників на обласний збірний пункт направляти на призовну дільницю наряд поліції на 7.30  згідно з графіком відправок.

6.3. Надавати у одноденний строк відповідь на запити Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату з інформаційного центру на призовників, які відправляються на Львівський обласний збірний пункт у складі команд, для виключення випадків відправок молодого поповнення до Збройних Сил України та інших військових формувань, призовників, які перебувають під слідством або раніше були засуджені.

  1. Начальникові відділу економіки Г.Біль забезпечити виділення керівниками підприємств, установ та організацій автотранспорту, заправленого паливно-мастильними матеріалами з розрахунком на 200 км. пробігу, для доставки призовників на Львівський обласний збірний пункт згідно з графіком відправок наданого Дрогобицько-Бориславським ОРВК.
  2. Начальникові відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту О.Пашко з 9.00 до 10.00, в дні роботи призовної комісії, сприяти в організації проведення зустрічей призовників з керівниками громадських організацій.
  3. Військовому комісару Дрогобицько-Бориславського ОРВК В.Попову інформувати населення через засоби масової інформації про хід проведення  призову.
  4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова                                                                                              Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту