№ 91 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про скасування дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж конструкцій зовнішньої реклами”

18.04.2019 525

№ 91 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про скасування дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж конструкцій зовнішньої реклами”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.04.2019 № 91

Про скасування дії дозволів на
розміщення зовнішньої реклами
та демонтаж конструкцій зовнішньої реклами

У зв’язку з порушенням вимог Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.02.2019 №45, керуючись ст.16 Закону України «Про рекламу», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, п.13 ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Скасувати дозволи на розміщення зовнішньої реклами видані ПП «Місто-Плюс» (Рейнарович Л.Ю.) згідно з додатком та припинити дію договору про надання у тимчасове користування місцем для розміщення спеціальних рекламних конструкцій від 01.04.2017 №61.
2. Керівнику ПП «Місто-Плюс» Рейнарович Л.Ю.:
2.1 Протягом 20-ти робочих днів з моменту прийняття цього рішення провести демонтаж конструкцій зовнішньої реклами згідно з додатком.
2.2. Інформацію про проведений демонтаж надати до робочого органу – відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради у триденний термін з дня демонтажу.
3. Департаменту міського господарства (Р. Москалик) у разі невиконання суб’єктом господарювання п.2 цього рішення, провести демонтаж рекламних конструкцій, згідно з Додатком 1.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту