№ 91 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про відвід земельної ділянки і обладнання ринку”

22.03.1991 853

№ 91 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про відвід земельної ділянки і обладнання ринку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.03.1991 № 91
м. Дрогобич

Про відвід земельної
ділянки і обладнання ринку

В зв’язку з нераціональним використанням території, залученим і захаращеним її станом, екологічним забрудненням, враховуючи фактичну ліквідацію складів військової частини та необхідність розміщення ринку м. Дрогобича, виконком міської Ради народних депутатів вирішив:
1. Вилучити з користування Стрийської КЕЧ району КЕУ ПрикВОМО СРСР земельну ділянку площею 7,6 га по вул. Самбірській в мікрорайоні М-10 та визнати раніше прийняті рішення по користуванню земельною ділянкою такими, по втратили чинність.
2. Відвести в тимчасове користування комерційному центру “Бескид” / директор Галелюк З.В. / в мікрорайоні М-10 по вул. Самбірській територію площею 7,6 га ліквідованих складів військової частини та зобов’язати його:
– запроектувати і обладнати майдан для проведення ярмарок / торгівлі худобою, птицею, сільськогосподарською продукцією, промисловими товарами з автолавок /;
– здійснювати експлуатацію території ринку /організація торгівлі, збір плати за послуги, дотримання санітарного стану і інше/;
– розпочати проведення ярмарок не пізніше 25.05.91 року.
3. На час виконання робіт по обладнанню ринку і створення його матеріально-технічної бази звільнити комерційний центр “Бескид” до 01.04.92 року від оподаткування.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови виконкому Хованця С.Г.

Голова міської Ради народних 
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Керуючий справами виконкому Т.М. Шешурак

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту