№ 914-р Розпорядження міського голови “Про cтворення комісії зі знищення печаток і штампів”

10.12.2021 3040

№ 914-р Розпорядження міського голови “Про cтворення комісії  зі знищення печаток і штампів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 10.12.2021 №914-р

Про надання права застосування
електронного цифрового підпису
(ЕЦП) працівникам структурних
підрозділів міської ради та
комунальних підприємств

Відповідно до Закону України «Про електронні довірчі послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2018 р. № 749 «Про затвердження Порядку використання електронних довірчих послуг в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Надати право застосування ЕЦП міського голови або виконуючого його обов’язки працівникам структурних підрозділів Дрогобицької міської ради та підпорядкованих комунальних підприємств у спосіб та в межах повноважень визначених нормативно-правовими актами.
2. Право застосування ЕЦП у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради надати працівникам управління правового забезпечення, відділу бухгалтерського обліку та звітності, відділу кадрів та загального відділу.
3. Визначити відповідальних за застосування ЕЦП у виконавчому комітеті для роботи в системах електронного документообігу начальника управління правового забезпечення А. Швацького, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності М. Оршанську, начальника відділу кадрів Т. Малиш та начальника загального відділу Н. Бермес.
4. Керівникам самостійних структурних підрозділів Дрогобицької міської ради та комунальних підприємств визначити відповідальних за застосування ЕЦП для роботи в системах електронного документообігу.
5. Керівникам структурних підрозділів Дрогобицької міської ради та комунальних підприємств перед застосуванням ЕЦП для підписання кожного окремого документу слід письмово звернутись до міського голови та отримати погодження на його використання.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому Володимир КОЦЮБА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту