№ 92 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про припинення виготовлення заводоуправлінням будівельних матеріалів дренажної трубки”

06.09.1990 499

№ 92 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про припинення виготовлення заводоуправлінням будівельних матеріалів дренажної трубки”

РІШЕННЯ
Дрогобицької міської Ради народних депутатів
Львівської області
/друга сесія першого демократичного скликання/

від 6 вересня 1990 року № 92
м. Дрогобич

Про припинення виготовлення
заводоуправлінням будівельних
матеріалів дренажної трубки.

Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів поставляє свою продукцію в промислові зони і міста як Львівської області, так і за її межами. Завод № 39 Дрогобицького заводоуправління будівельних матеріалів разом з виготовленням каменів керамічних /керамблоків/ виготовляє дренажну трубку для проведення меліора­тивних робіт як у Львівській, так і в інших областях України.
Враховуючи велику складність становища з будівельними матеріа­лами /цеглою/ в промисловій зоні м. Дрогобича та незадовільний стан будівництва житла господарським способом, міська Рада народних депутатів вирішила:
1. Припинити з 10.09.90 р. до кінця 1990 року виготовлення дренажної трубки заводом № 39 Дрогобицького заводоуправління буді­вельних матеріалів, Керівництву заводоуправління забезпечити з 10.09.90 р. виготовлення на звільнених потужностях каменів кераміч­них /керамблоків/.
2. З метою збалансування економічних показників заводу № 39, покриття збитків від припинення виготовлення дренажних трубок, збереження фонду заробітної плати колективу заводу дозволити керівництву заводоуправління реалізувати випущену на звільнених потуж­ностях продукцію по договірних цінах.
3. Вважати недоцільним планування випуску дренажних трубок заводоуправлінням будівельних матеріалів на 1991-1995 роки.
4. Встановити, що 1 млн. каменів керамічних /керамблоків/, виготовлених за рахунок припинення випуску дренажної трубки, роз­поділяється плановою комісією міськвиконкому.
5. До 01.10.90 р. розглянути на засіданні постійної комісії міської Ради з питань архітектури, будівництва і будівельних матеріалів пропозиції заводоуправління щодо плану випуску стінових матеріалів і подальшого їх розподілу з урахуванням потреб містам Дрогобича.
6. Інформувати промислово-виробниче об’єднання «Львівбудматеріали» про прийняття сесією даного рішення.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на планову комісію міськвиконкому.

Голова міської Ради
народних депутатів М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту