№ 93 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зменшення розміру орендної плати за користування майном комунальної власності”

24.04.2020 1235

№ 93 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зменшення розміру орендної плати за користування майном комунальної власності”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.04.2020 №93

Про зменшення розміру орендної плати
за користування майном комунальної власності

Розглянувши звернення генерального директора КП «Дрогобицький ринок» А. Сеніва щодо зменшення розміру орендної плати за користування майном комунальної власності, виходячи із положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11 березня 2020 року № 211, керуючись нормами ст. 14 ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», п.а ч.1 ст. 30, п.2 ч.2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Комунальному підприємству «Дрогобицький ринок» (А.Сенів):
1.1. Зменшити розмір орендної плати за період з 01.04.2020 року по 30.04.2020 року за користування торговими місцями для фізичних осіб-підприємців, що орендують торгові місця у КП «Дрогобицький ринок» та для фізичних осіб-підприємців, що орендують МАФ в центральній частині м. Дрогобич.
1.2. Встановити орендну плату за користування торговими місцями для фізичних осіб-підприємців, що орендують торгові місця у КП «Дрогобицький ринок» та для фізичних осіб-підприємців, що орендують МАФ в центральній частині м. Дрогобич в розмірі 50% від орендної плати, яка підлягає до сплати за квітень 2020 року.
1.3. Для фізичних осіб, що орендують нежитлові приміщення у КП «Дрогобицький ринок», розмір орендної плати за квітень 2020 року нараховувати відповідно до Методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту