№ 93 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади ”

16.03.2021 1413

№ 93 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення постійної комісії з питань  поводження з безхазяйними відходами на  території Дрогобицької міської  територіальної громади ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 №93

Про створення постійної комісії з питань
поводження з безхазяйними відходами на
території Дрогобицької міської
територіальної громади

З метою зменшення обсягів утворення відходів, додержання умов поводження з ними, посилення контролю за екологічним станом місць утворення та видалення відходів, оцінки їх впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людей, відповідно до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст. 12, ст. 21 Закону України «Про відходи», Порядку виявлення та обліку безхазяйних відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 р. № 1217, Порядку ведення державного обліку та паспортизації відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.11.1999 р. № 2034, керуючись ст. 33, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Створити постійну комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Затвердити:
2.1. Положення про постійну комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 1.
2.2. Склад постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту