№ 93 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про упорядкування комунального господарства м. Дрогобича”

06.09.1990 491

№ 93 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про упорядкування комунального господарства м. Дрогобича”

РІШЕННЯ
Дрогобицької міської Ради народних депутатів
Львівської області
/друга сесія першого демократичного скликання/

від 6 вересня 1990 року № 93
м. Дрогобич

Про упорядкування комунального
господарства м. Дрогобича

Виходячи з того, що більшість нежилих будинків і нежилих примі­щень житлових будинків, якими користуються політичні, громадські і державні організації, будувалися на народні кошти, а також для упорядкування комунального господарства м. Дрогобича, Дрогобицька міська Рада народних депутатів вирішила:
1. Вважати власністю Ради народних депутатів міста Дрогобича нежилі будинки і нежилі приміщення, які були побудовані на народні кошти і не є власністю організацій, підприємств і установ.
2. Зобов’язати керівників підприємств, організацій і установ протягом місяця надати інформацію про право власності на нежилі будинки і нежилі приміщення житлових будинків, якими вони корис­туються, в міжміське бюро технічної інвентаризації і виконком.
3. Провести інвентаризацію і вартісну оцінку нежилих будинків і нежилих приміщень в житлових будинках, які не знаходяться у власності підприємств, організацій і установ.
4. Створити при міськвиконкомі комісію з питань про передачу в оренду організаціям та кооперативам цих нежилих будинків і приміщень.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з житлово-комунального господарства, шляхового будівництва і благоустрою.

Голова міської Ради
народних депутатів М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту