№ 930 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження міської цільової програми Дрогобицької міської ради «Шкільний громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади» на 2022 рік”

22.12.2021 2918

№ 930 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження міської цільової програми Дрогобицької міської ради «Шкільний  громадський бюджет Дрогобицької  міської  територіальної громади» на 2022 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.12.2021 року № 930

Про затвердження міської цільової програми
Дрогобицької міської ради «Шкільний
громадський бюджет Дрогобицької  міської
територіальної громади» на 2022 рік

З метою встановлення та регулювання системи взаємодії виконавчих органів Дрогобицької міської ради та закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської територіальної громади щодо створення можливостей для самореалізації та розвитку потенціалу молоді, її участі та інтеграції у суспільне життя, включення дітей і молоді у процес вироблення та прийняття рішень місцевого бюджету та реалізації проєктів для розвитку шкільних громад. формування свідомих та відповідальних мешканців міської територіальної громади, які активно залучені та впливають на розвиток і життєдіяльність громади, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Протокол від 30.11. 2021 р. № 23 ) і постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Протокол від 30.11.2021 р. № 36 ), керуючись ст. 25, п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити міську цільову програму Дрогобицької міської ради «Шкільний громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади» на 2022 рік згідно з додатком.
2. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Шев’яка.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту Р.Грицая.

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту