№ 94 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької міської територіальної громади”

16.03.2021 1430

№ 94 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.03.2021 №94

Про встановлення дорожніх
знаків на території Дрогобицької
міської територіальної громади

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 02.03.2021 № 1), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда) встановити:
– дорожній знак 3.3 «Рух вантажного транспорту заборонено» на перехресті вул. В.Великого – вул. Грушевського зі сторони вул. Грушевського в м.Стебник;
– дорожній знак 3.3 «Рух вантажного транспорту заборонено» на перехресті вул. Дрогобицька – вул. Грушевського зі сторони вул. Грушевського в м.Стебник;
– дорожній знак 4.2 «Рух праворуч» з табличкою 7.5.1 на перехресті вул. В.Великого – вул. Чорновола зі сторони вул. Чорновола в м.Стебник;
– дорожній знак 3.21 «В’їзд заборонено» при в’їзді в парк культури та відпочинку зі сторони вул. Б.Лепкого в м.Дрогобич.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Пошивак) влаштувати піднятий пішохідний перехід на вул. Лесі Українки між Дрогобицькою дитячою художньою школою та Дрогобицькою музичною школою №2.
3. Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління ДСНС України у Львівській області.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту