№ 96 Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території в районі вулиці Трускавецька в м. Дрогобич»“

19.02.2019 384

№ 96 Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання  щодо врахування громадських інтересів  під час розроблення проекту містобудівної документації  «Детальний план території в районі  вулиці Трускавецька в м. Дрогобич»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 19 лютого 2019 р.№96-р

Про проведення громадського слухання
щодо врахування громадських інтересів
під час розроблення проекту містобудівної документації
«Детальний план території в районі
вулиці Трускавецька в м. Дрогобич»

З метою врахування громадських інтересів при плануванні та забудові територій, організації проведення громадських обговорень та слухань проектів містобудівної документації на місцевому рівні, відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», згідно порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, та згідно п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Відділу містобудування та архітектури ( І. Петраничу ) забезпечити оприлюднення розробленого проекту містобудівної документації «Детальний план території в районі вулиці Трускавецька в м. Дрогобич» і вільний доступ громадськості до проекту містобудівної документації.
2. Провести громадське обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території в районі вулиці Трускавецька в м. Дрогобич» з 18.02.2019 по 19.03.2019.
3. Провести громадське слухання щодо проекту містобудівної документації «Детальний план території в районі вулиці Трускавецька в м. Дрогобич» 19.03.2018 о 14.00 в залі засідань виконкому Дрогобицької міської ради (каб. №49).
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту