№ 97 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про введення посади головного архітектора міста Стебника в штат Стебницького виконкому”

10.09.1990 505

№ 97 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про введення посади головного архітектора міста Стебника в штат Стебницького виконкому”

РІШЕННЯ
Дрогобицької міської Ради народних депутатів
Львівської області
/друга сесія першого демократичного скликання/

від 10 вересня 1990 року № 97
м. Дрогобич

Про введення посади
головного архітектора
міста Стебника в штат
Стебницького виконкому

Враховуючи звернення Стебницького виконкому та рішення Львівсь­кого облвиконкому № 474 від 27.11.87 р. «Про дальший розвиток архітектури і містобудування в області» з метою забезпечення доко­рінного поліпшення містобудування, створення міського середовища з раціональним плануванням виробничих зон та житлових районів, розвинутими системами громадського обслуговування, транспорту й інженер­ного обладнання, міська Рада народних депутатів вирішила:
1. Ввести посаду головного архітектора міста Стебника з відповід­ною службою в штат Стебницького виконкому за рахунок позабюджетних коштів Дрогобицької міської Ради народних депутатів, згідно з штатними розписами.
2. Зобов’язати Стебницький виконком:
2.1. Створити при головному архітекторі міста Стебника госпроз­рахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро за рахунок господарсько-виробничої діяльності;
2.2. Забезпечити необхідними умовами та виробничим приміщенням головного архітектора міста Стебника та госпрозрахункове проектно- виробниче архітектурно-планувальне бюро.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської Ради з архітектури, будівництва та будівельних матеріалів /п. Кузняк В.П./

Голова міської Ради
народних депутатів М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту