№ 97-р Розпорядження міського голови “Про створення робочої групи з попереднього розгляду документів, поданих для реєстрації паспорта на розміщення малої архітектурної форми (вивіски) та паспорта комплексного розміщення малих архітектурних форм (вивісок)”

09.02.2021 2110

№ 97-р Розпорядження міського голови “Про створення робочої групи  з попереднього розгляду документів,  поданих для реєстрації паспорта на  розміщення малої архітектурної форми  (вивіски) та паспорта комплексного  розміщення малих архітектурних форм (вивісок)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 09.02.2021 № 97-р

Про створення робочої групи
з попереднього розгляду документів,
поданих для реєстрації паспорта на
розміщення малої архітектурної форми
(вивіски) та паспорта комплексного
розміщення малих архітектурних форм (вивісок)

З метою впорядкування, регулювання та контролю за розміщення вивісок м. Дрогобича для цілісності естетичної організації міського середовища, відповідно до рішення Дрогобицької міської ради від 19.11.2019 №2015 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) на зовнішній поверхні будівлі або споруди в м. Дрогобичі» керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити робочу групу з попереднього розгляду документів поданих для реєстрації паспорта на розміщення малої архітектурної форми (вивіски) та паспорта комплексного розміщення малих архітектурних форм (вивісок) згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту