№ 971 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону “

05.01.2022 3200

№ 971 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності  Дрогобицької міської територіальної громади,  які підлягають передачі в оренду шляхом  проведення аукціону “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVIII позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 05.01.2022 року № 971

Про включення до Переліку першого типу
об’єктів комунальної власності
Дрогобицької міської територіальної громади,
які підлягають передачі в оренду шляхом
проведення аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ___ від _____.2022 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі частину нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 8а, площею 3,0 м. кв. для встановлення кавового апарату.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі частину нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 8а, площею 3,0 м. кв. для розміщення банкомату.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
3.1. оприлюднення Переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»;
3.2. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту